Avontuur

 

Avontuur, ik houd er van. De quote ‘een verandering is niet altijd een verbetering, maar een verbetering is altijd een verandering’ spreekt me aan. Een dynamisch leven, met elk jaar weer nieuwe uitdagingen, daar houd ik van. Veranderlijk mag het zijn. Sleur vind ik ook fijn en vertrouwd, maar het is tot dusver in mijn leven niet ontstaan. Misschien past het wel niet of komt het later.

 

Ik houd ervan om me heen te kijken, kansen en mogelijkheden te ontdekken, daarover te filosoferen, een strategie te bepalen en er dan voor te gaan. Grenzen verleggen. Mensen leren kennen, nieuwe kennis vergaren, de horizon verbreden. Allemaal een beetje cliché, maar toch. Ik houd ervan.

 

In de afgelopen tien levensjaren zijn er vele onbereikbaar lijkende doelen toch de waarheid geworden. En het lijkt erop dat de komende jaren eveneens dynamisch zullen zijn.

 

Privé heeft zich een kans voorgedaan die ons toekomstperspectief drastisch veranderd. Een kans waarover ik wel gedroomd heb, maar niet op heb durven hopen. De ruimte en tijd is ontstaan om op reis te gaan. Een Europareis met onze camper, met onze kleine dame, waarin we landen gaan ontdekken en samen herinneringen mogen maken.  

 

Kreaz was ook een avontuur. Van de start in een kleine winkel naar de grote winkel van nu. Van kleine interieurprojecten, tot grote. Met inmiddels een grote klantenkring, waarbij ik in de verschillende interieurs mijn creativiteit telkens weer mag aanwenden om een fijn thuis te creëren. Het is werk waarbij ik dicht bij de mensen kom, bij hoe ze leven en wat ze belangrijk vinden in hun huis. Ik mag er iets van vinden en er aan bijdragen. Dankbaar ben ik voor het vertrouwen dat mijn klanten in mij hebben.

 

Maar nu is het tijd om verder te gaan, Kreaz los te laten en nieuwe dingen op mijn pad te laten komen. En dus ben ik op zoek naar een avonturier. Iemand die snapt wat Kreaz is, gevoel heeft voor interieur, goed kan luisteren, ondernemend is, smaak heeft en anders dan anders kan denken.

 

Houd jij van interieur? Heb je zin in een avontuur? Een Kreazy avontuur vol met creatieve mogelijkheden? Er liggen zoveel kansen, nog onbenut, te wachten op een interieurgek met ondernemerszin! Wil jij het Kreaz avontuur aangaan? Wil jij dit bedrijf tot grotere hoogte brengen? Mail me dan op avontuur@kreaz.nl

 

 
Lisette Folkertsma