interieur, ontwerp, inrichting
 

Kreaz

Interieur advies

 
kreaz-interieur-ontwerp-banner-advies.jpg
 
 

Het proces

Ieder interieurontwerp/advies begint met een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek maken we kennis en luisteren we naar uw vraag en woonwensen. Vaak kunnen we direct al een aantal tips meegeven. Vervolgens bepalen we aan de hand van uw wensen welk advies voor u geschikt is. Na het gesprek ontvangt u per mail wat de mogelijkheden en kosten zijn. Geen verrassingen achteraf. Na het akkoord gaat Kreaz voor u aan de slag.

2019 staat voor Kreaz in het teken van avontuur! Samen met haar gezin gaat Lisette een jaar lang reizen. Interieurvormgeving staat in die periode op een laag pitje. Per mail kunt u ons natuurlijk bereiken, maar een antwoord kan wellicht iets langer op zich laten wachten. Wij rekenen op uw begrip!

 
 
 

Interieurontwerp

Kies voor een interieurontwerp als het nieuwbouw of verbouw betreft. Waarbij  een ruimte van vorm verandert en de basis goed uitgedacht moet worden. Een interieurontwerp wordt in 3D uitgewerkt.

Interieuradvies

Kies voor een interieuradvies als het gaat om de restyling van een ruimte, waarbij het voornamelijk gaat om de aankleding zoals meubels en accessoires. Een interieuradvies wordt 2D uitgewerkt.

 
 

 

Portfolio

Inmiddels hebben we een breed portfolio opgebouwd. Hieronder drie cases waar we trots op zijn. En welke u zullen inspireren. Meer inspiratie? Neem contact met ons op, of schrijf u in voor onze inspiratie-mail.

 
 

case 1


Case 2


Case 3